Bik i Rak: Ne zaboravljaju nikada, pamte i tesko prastaju, ali imaju dobro srce!

Bik i Rak: Ne zaboravljaju nikada, pamte i tesko prastaju, ali imaju dobro srce!

2024-08-13 Off By Admin

 I  vi ste jedan od onih retkih koji pamte i nikada ne zaboravljaju kada ih dirnu u srce. Ne vracate milo za drago, ali ne prastate nikada!

RAK

I vi ste od onih kojima se desavalo da ih taknu pravo u srce i da budu nepravedno prevareni, povredjeni i izdani. Ali ne od onih nevaznih osoba, od onih beznacajnih iz okoline, poznanika i nebitnih ljudi u vasem zivotu…

Bivali ste povredjeni od voljenih osoba, od onih koji nisu do kraja otvorili karte. Cesto od onih kojima ste otvorili vrata svoga srca, i poklonili im svoje totalno poverenje. Bio je to razlog da vise ne poverujete nikome do kraja i da se vise nikada ne predate srcem i dusom svom.

Bilo je od onih koje ste voleli i koji su vesto koristili vase veliko srce i dobru dusu vasu. Mnogima ste pomagali, bili im savest, bili im uteha i rame za plakanje. Cesto ste zanemarivali sebe i licne obaveze i licne potrebe zbog  nekih.

Cinili ste dobro i cinite dobro uvek gde kod se pojavite i kome god trebate. Mozda je vreme da naucite lekciju, da se pokrenete i pocnete misliti o sebi.  Stavite u drugi plan svoje prijatelje, a sebe na prvo mesto.

Budite sebi na prvom mestu. U redu je sto grizete za porodicu i familiju, ali moraju i oni da vam uzvrate istom merom. I konacno partner vam mora uzvratiti duplom merom, ako nije do sada.

Jer ako vas izda i onaj kome ste dali dusu, to ce vam doci kao potpuni promasaj i vasa dobrota je uzalud bila uvek tu da pomogne, da razume i da voli bezgranicno.

Stranice: 1 2