Vole novac najvise od svih i od svega vise! U periodu sto sledi ovi znaci imace novcane srece!

Vole novac najvise od svih i od svega vise! U periodu sto sledi ovi znaci imace novcane srece!

2024-08-12 Off By Admin

VAGA

Mislite na sebe i ono sto vas ceka. Period koji sledi mogao bi biti period koji nudi neka nova pravila. Zato se oprezno postavite u svakoj datoj situaciji. Neka vas mogu ostaviti praznih dzepova.

 

SKORPIJA

Treci ste zodijak koji najvise voli novac od svih drugih zodijaka. Najvise od svega i bilo cega. Mada radite i imate, i dalje cete imati novcane srece. Period koji sledi donosi vam vise obaveza, ali i vise para.

 

STRELAC

Vasa sreca je da cete imati susret koji ce vam pomeriti srce. Zaljubicete se, pa cete pored svega biti zadovoljni. Mada cete raditi, budite svesni da iza rada stoji veliki trud i zalaganje, ali i novcana zarada kojom ispunjavate sebi ono sto zelite.

 

JARAC

Bicete jako tvrdoglavi i sve ce vas  boleti kada uvidite koliko ste naivni. Jedna ce vas osoba uciniti takvim da ce vas boleti i srce i dusa. Vase ce poene da pripise sebi, a vi ste verovali da je jako lojalan kolega.

 

VODOLIJA

Nesto ce se ocigledno desavati u periodu koji sledi. Osecate da vam se sve  okrece naopako, a ne znate zasto. Pa jednim delom ste bez novca, a drugim delom ni sami ne znate da se izjasnite po pitanju planova. Nezadovoljstvo  iskaljujete na ljude oko sebe.

 

RIBE

Budite jasni i konkretni u onome sto hocete. Ne dajte da vas jedna osoba  dekoncentise i da zauzme vase mesto. Oko vas je mnogo lukavih, a vi se pravite da ne vidite. Oprez u prvi plan! Budite mudri u svemu sto hocete i nemojte se brinuti. Ko hoce da radi,uvek nadje resenje.

 

Stranice: 1 2