Vole novac najvise od svih i od svega vise! U periodu sto sledi ovi znaci imace novcane srece!

Vole novac najvise od svih i od svega vise! U periodu sto sledi ovi znaci imace novcane srece!

2024-08-12 Off By Admin

Oni vole novac najvise od svih i najvise od svega i nekim cudom imace novcane srece u periodu sto sledi…

OVAN

Zodijak ste koji savesno zaradjuje i radite sa velikom odgovornoscu  i ozbiljnoscu. Mada radite mnogo i svesni ste da vam ide dobro, ipak znate da nije sve u novcu. Da biste imali novcane srece, trpece vase emotivno polje. Zasto?

 

BIK

Jedan ste od tri zodijaka koji najvise volite novac i najvise od svih zodijaka. Novcano stre promenljivi jer trosite vise nego sto biste mogli i smeli. Ipak cete nekim cudom imati novcane srece u periodu koji sledi.

 

BLIZANCI

Niste do sada zanemarivali svoju okolinu, pa ako se i to desi, nece biti cudo. Cuda se desavaju svaki dan, pa zasto i vi da ne iznenadite nekoga?Jedna odredjena osoba vas odavno ceka da se izjasnite po pitanju osecanja.

 

RAK

Volite novac i volite da niko ne zna da ga imate. vasa najbolja osobina je sto ste stedisa i uvek cete imati i kad je najteze. Skromnost vas krasi pa cete ipak iznenaditi neke vazne ljude oko sebe. Mozda postanete  uticajna licnost po pitanju novcane srece.

 

LAV

Samo da se zavrsi  jedan deo obaveza, pa cete sve sabrati. Osecate da nemate kao da se vas novac topi. Necete imati bas u periodu koji sledi, jer previse radite, ali i previse trosite. Savet je da pazite na svaki dinar!

 

DEVICA

Budite odlucni da se izjasnite sta vam je potrebno i ste vam je najneophodnije. Novac je kao pesak, a vas koristi jedna osoba. Ucinite sve da se vas novcanik stabilizuje. Jednoj osobi je malo koliko god joj date novaca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2