Utorak, sreda, cetvrtak: Tokom ova tri dana slede minuti vredni zivota za ove zodijake!

Utorak, sreda, cetvrtak: Tokom ova tri dana slede minuti vredni zivota za ove zodijake!

2024-08-12 Off By Admin

VAGA

Osjecate da morate da radite vise nego obicno. Trenutno ste u novcanoj krizi, a pasce vam na pamet nesto sto iziskuje i vise novaca. Da li ce tro biti odmor ili nesto slicno tome, a vama za dusu?

 

SKORPIJA

Vasa ocekivanja ce vas povesti ka ispunjenju jedne od velikih zelja. Konacno cete moci da uzivate i da se radujete. Sledi vam putovanje o kojem ste sanjali. Usledice minuti vredni zivota, pa se radujte zbog toga.

 

STRELAC

Budite ponosni sto ce vam krenuti i sto cete se radovati. Krenucete stepenik po stepenik ka uspehu, mada ste to i ocekivali. Vi ste neko ko ne priznaje poraz, a i ovih dana ce vas pogledati sreca.

 

JARAC

Tvrdoglavo branite jednu osobu, mada gresite. Dok budete bili na njenoj strani, ona ce vas ignorisati. Nije lose da poslusate savet jedne osobe koja vas upozorava da gresite. A doticna osoba se ponasa tako mudro, da nikako ne mozete da to i otkrijete.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani novih koraka, pa cinite sto ste naumili. Tako cete bar vi snositi licne posledice svojih odluka. Da li ce sve biti onako kako ste zamislili ili ce sve da bude suprotno tome? Sve zavisi od mnogo toga. U svakom slucaju, vasa  je odluka!

 

RIBE

Niste spremni da se suocite sa jednom istinom. I ne pomisljate da cete je saznati, ali ce vas sokirati. Bolje je da se zna na cemu ste i sta vam je ciniti, nego da zivite u laznoj nadi. Za vas je najbolje sto ce se istina biti spontana. Neocekivana, ali jasna i precizna.

Stranice: 1 2