Strelac i Riba: Idu glavom bez obzira i nikada nece priznati istinu koja boli!!

Strelac i Riba: Idu glavom bez obzira i nikada nece priznati istinu koja boli!!

2024-08-12 Off By Admin

Ispred vas uvek ide vase srce, a nikada vas razum!

RIBE

Ispred vas uvek ide vase srce, a nikada vas razum. Bilo bi dobro da je barem malo drugacije, jer iduci glavom bez obzira, cesto pati vase srce, a savest ko savest, pece sto niste bili razumniji…

Nezni ste i suvise dobri da biste cinili nesto sto nije u redu.Vase dobro srce ide ispred vas, i juri glavom bez obzira. Nikada se ne osvrcete za sobom da vidite ko vas prati, niti da li ste mogli ostati.

Ne osvrcete se nikada za sobom da vidite sta se desava, ni ti se trudite da pretpostavite sta vam se moze desiti. Niti sta ce vam se desiti. Vreme je da znate sta vas ceka i sta je ono sto vi licno zelite.

Umesto sto u zivotu zdruzujete svoje srce sa svojim zeljama, mogli biste da ih udruzite sa svojim razumom. A vi razum ostavljate  po strani. Nikada ne cinite to!

Vazno je da ste realni i razumni i da sve sto radite, cinite srcem. Volite srcem, patite srcem, ali i nastupate uvek tako da pomognete. Razumete svakoga i znate da se upustite u lose pozicije jer iskoriste vase dobro.

Skoro da ne znate da svadjate, niti da placete i jadate, zaleci sto i vama ne teku med i mleko. Realni ste, i tamo gde ne ostvarite zelje, idete dalje kao da je to normalno. Mozda je neki put dobro da cujete sta se prica okolo. Da uvazite neki savet, ili tek da razmotrite neka upozorenja. U tom slucaju biste bili mnogo srecniji.

 

Stranice: 1 2