Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme da poteku suze radosnice ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme da poteku suze radosnice ovim znacima!

2024-08-11 Off By Admin

VAGA

Okrenite se sebi i onome sto vas ceka. Sve svoje obaveze stavite u prvi plan, pa onda dalje sve drugo. Vazno je da ne trpite prozivke i primedbe. Nesto ce vam doci kao iznenadjenje, pa ce vam izmamiti suze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Bice ovo dani za vas vrlo teski i odgovorni, ali i dani srece. Nesto cete uz puno truda i muke uspeti da privedete kraju. Vreme je da nacinite plan za dalje dane, jer ste skoro realizovali sve sto ste i planirali. I suze radosnice mogu poteci!

 

STRELAC

Vasa sreca je da se sredite sa mislima i da znate sta su vam prioriteti. Idite lagano deo po deo od onog planiranog. Ne biste smeli da se zalite na tok ovih dana jer cete imati sve okolnosti kakve ce vam ici u korist.

 

JARAC

Nesto ce vas pomeriti iz mesta i vreme je da  se borite za sebe. Bice to susret koji ce vam se desiti i koji ce vas potpuno menjati. Vas zivot ce konacno dobiti nove oblike, jer nova ljubav menja sve.

 

VODOLIJA

Vreme je da se izjasnite i kazete sta hocete. Ovako nikako da se zna sta zelite i sta zapravo, hocete. Posebno jedna osoba ceka da konacno sve kazete sta vam je na srcu. Ni njoj nije lako, a vi mislite da je vama najteze.

 

RIBE

Imate odredjene korake koje morate naciniti. Zato budite odlucni i jaki da idete sebi u korist, a ne na stetu. Neko vas posmatra, pa ga nemojte ignorisati unapred. Oslusnite svoju oklolinu, ali i svoje srce i razum.

Stranice: 1 2