Astro najave za naredne sedmice:Period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi!

Astro najave za naredne sedmice:Period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi!

2024-08-10 Off By Admin

VAGA

Sto se tice nekih avantura, vi niste neki pristalica .Mozda vas ponese samo onako neplanski.Da li ce to biti nova ljubav u nizu ili samo avantura, tek cete znati kasnije. Prvo se odlucite sta osecate i cemu cvas moze odvesti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da posle mnogo rada i vi konacno odmarate. Zato neka ovo bude period za vas i samo za odmor. Uzivajte u svakom momentu, u svakom danu. Mozda vam se dese neke neocekivane stvari.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja ce prevazici neka desavanja. Vreme je da vam se neke situacije menjaju na minute. Da li to znaci da ce u vasem zivotu biti novih ljubavi? Da li se samo nadate tome, ili i ne pomisljate da vam se mogu desiti?

 

JARAC

Iza vas je svakako buran period ali ne znaci da ce sve da bude med i mleko. U svakom slucaju vreme je da vam se posreci. Bice da je vreme odavno bilo da vam konacno krene. Docekacete jer ste cekali dugo.

 

VODOLIJA

Imate neki svoj licni stav i vreme je da ga prilagodjavate okolini. Od vas se ocekuje da bude  strpljivi sa jednom odredjenom osobom. Voli vas nekom posebnom ljubavlju, a vi nikako da shvatite da ste joj sve.

 

RIBE

Vjerujete da ce vas neko gledati drugim ocima kada vas upozna. Mirni ste i tihi i nikako  da se postavite  u centar paznje. Ali susret koji ce vam se desiti, bice takav da ce vas jedna osoba odmah zavoleti.Mozda je to fatalna ljubav o kakvoj ste sanjali samo. Ono sto prizeljkujete, eto desice vam se konacno.

Stranice: 1 2