Astro najave za naredne sedmice:Period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi!

Astro najave za naredne sedmice:Period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi!

2024-08-10 Off By Admin

Ovo je period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi!

OVAN

Okrenite se malo sebi i ucinite nesto samo za sebe. Ovo je period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi. Zasto bi i vi samo radili dok drugi  ugadjaju samo sebi? Priustite sebi malo razonode.

 

BIK

Mogli biste da se zauzmete za jedan odredjeni zadatak. Mada niste zainteresovani, moracete da ga obavljate. Zauzeti ste svojim mislima i ogromnim ocekivanjima. Nista od toga ako se ne pokrenete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vama sledi period odmora jer ste zaista mnogo radili. Ceo protekli period ste koracali tamo amo da biste sve stigli. Cak ste i neke planove realizovali a da niste ni pomisljali da cete moci.

 

RAK

Svaki vamje dan skoro isti i uvek imate neki raspored. Za nekoga tako neznoga, vi radite previse. Mogli biste se malo i odmarati, a mozda i sresti neko novo lice. Period godisnjih odmora, avantura i novih ljubavi, i vama ce nesto doneti.

 

LAV

Budite jaki da sebe savladate i da se ne pravite srecnim. Prihvatite ono sto je, a to je da cete imati samo avanturu. Mada ste za neku jacu vezu, ali nikako da sretnete onu pravu. Mozda tako mislite, ne znajuci sta sledi!

 

DEVICA

Trenutno ste u iscekivanju necega odavno zeljenog. Mada ste mislili da nikada to necete docekati, bice na vasu srecu. Tako ce za vas ovaj period postati nesto najbolje u zivotu. I bicete onaj zodijak kojeg je sreca pogledala posle dugo, dugo vremena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2