Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana koja donose radost!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Slede tri dana koja donose radost!

2024-08-10 Off By Admin

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jedna vodolija je iskrena prema vama i voli vas na poseban nacin. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da je mnogo toga  na vama. Nemojte odustajati od svojih zelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Konacno cete naredna tri dana provesti u lepom raspolozenju. Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Dakle, ucinite onako kako nalaze vase srce, jer je vazno da znate sta vam zapravo treba.

 

STRELAC

Nemojte ocekivati mnogo. Moze vam biti jako lepo i bicete neko ko ce konacno moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ali, ovo je vas srecan period, a vi ste neko ko ce moci konacno da uzme svoj zivot u svoje ruke.

JARAC

Naredna tri dana ce doneti i ljubav, ali i razocarenje za neke od vas. Vrlo je vazno da budete iskreni u svojim namerama. Nekome ste iskreno vazni i ako odlucite toj osobi da date priliku ona bi mogla da vas voli na poseban nacin. Nemojte odustajati od svojih snova.

 

VODOLIJA

Konacno je doslo vreme za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte odustajati od svojih planova. Jednom raku ste vazni i dragi i voli vas na poseban nacin. Imajte na umu da je ovo period za promene.

 

RIBE

Konacno, znak ste koji ce dobiti srecu koju je zasluzio. Posle niza suza, slede tri dana kada ce zelje da se ostvare. Ovo je vas srecan period, a vi napokon znak koji je dobio ljubav koju je zeleo. Neko ce vam na delu dokazati svoje emocije.

Stranice: 1 2