Vodolija i Blizanci: Idu inatom tamo gde razum mora da vlada!

Vodolija i Blizanci: Idu inatom tamo gde razum mora da vlada!

2024-08-09 Off By Admin

VAGA

Niste svesni nekih svojih pozicija, ali je red da sagledate sve. Malo vam ide dobro, pa se vracate nazad. Oslobodite se i konacno nemojte unapred da se predajete i mislite da ce biti lose. Budite optimista!

 

SKORPIJA

Niko ne zna da je inat vas pokretac i da vas tera napred. Samo vi znate kako vam je i sta vam je ciniti. Inatom se stitite kao da imate masku koja odaje jedno, a krije drugo lice. Delujete mocno, a tako ste nezni!

 

STRELAC

Bili ste broj jedan sto se tice osvajanja i mislite da cete i ostati. Pa ne mora sve da bise onako kako vi zelite. Karte se pomeraju i slazu nekada razumno, a nekada neslozno. Malo srece, malo tuge i tako to ide!

 

JARAC

Radujte se ako vam se smesi jedna riba. Mozda je ona vasa sledeca velika ljubav. Kako vam se cini, vama je svaka ljubav bila velika i isli ste da ce biti poslednja. Mozda bude bas ova sto sledi!

 

VODOLIJA

Nemojte da se pravdate kad i sami dobro znate sta ste ucinili. I u nekim slicnim situacijma vi i dalje terate po svome. Umesto da spustite loptu, vi terate inatom i to bas tamo gde razum mora da vlada. I da ovlada! dalje tako ne smete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Jedan jarac vas voli i zeli da mu budete partner i zivotni saputnik. Kakve su vase zelje, ako znate da vas je nekada pre zanimao? Da li se vase srce ohladilo, pa cete igrati inatom? Ili cete ici razumno, ali srcem koje ponovo oseca da moze ponovo da voli!?

Stranice: 1 2