Vodolija i Blizanci: Idu inatom tamo gde razum mora da vlada!

Vodolija i Blizanci: Idu inatom tamo gde razum mora da vlada!

2024-08-09 Off By Admin

Oni idu inatom tamo gde razum mora da vlada i uvek tako iznevere onoga ko ih od srca voli.

OVAN

Vi ste tako miroljubivi i nikada ne terate inatom. Uvek pokazujete strpljenje i tako osvajate poene za sebe. Mnogi bi zeleli da vam budu emotivni partneri, a retki bi mogli da vam budu rame uz rame.

 

BIK

Bas tamo gde biste morali da delujete razumno, vi terate inatom. Deluje da je vas inat pravi nacin da savladate svoje poteskoce. Ustvari vi tako bezite od sustine problema, pa problem samo cinite vecim. Urazumite se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Volite da se istaknete za neko vreme i u nekim situacijama. Vise to lici na pokusaj da se pohvalite i istaknete u prvi plan. Vi idete inatom bas tamo gde razum mora da vlada. I sami sebi napravite probleme.

 

RAK

Mada vam neki put naprave poziciju u kojoj bi se morali braniti, vi cutite.   Ne znate da se odbranite onako kako biste morali i da nekima odgovorite. Vas karakter je njima odgobvor na sve. Zavide vam na svemu.

 

LAV

Ovo je vase vreme u kojem mozete sve sto pozelite. I cemu inat i bes kada sve moze i lakse i lepse? Zato gledate da ugodite sebi i da svoje srce drzite sto dalje od onih koji ce vas razocarati.

 

DEVICA

Budite spremni da se radujete bas onako snazno, kako se i ljutite cesto. Konacno vas ceka nesto lepo i radost ce biti na vasem licu. Srecom, sve ce se lepo zavrsiti mada se pribojavate necijih reakcija!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2