Tokom avgusta-posao,novac i ljubav: Svima po nesto, a jednom zodijaku sve!

Tokom avgusta-posao,novac i ljubav: Svima po nesto, a jednom zodijaku sve!

2024-08-09 Off By Admin

VAGA

Imacete mnogo obaveza i neke nove korake da pokrenete. Moracete biti mnogo odlucniji i sigurniji u sebe. Vase stanje novca ce pokazaivati da ste doneli dobru odluku. Moracete da pokrenete nesto i na svom emotivnom planu.

 

SKORPIJA

Krenuce vas sve i to ce da bude veliko iznenadjenje za vas. Mada vam novac nece faliti, ipak se mora priznati da cete previse raditi. Sve ima svoju cenu, ali necete zaliti truda. Uz to cete se zaljubiti u jednog strelca, ali i on u vas.

 

STRELAC

Cim sretnete jednu skorpiju, znacete da je to ono pravo. Da je to osoba sa kojom cete biti emotivno ispunjeni i srecni. Prepoznacete je u momentu i posvetiti joj svo svoje vreme. Novac i poslovi ce morati da odu u drugi plan.

 

JARAC

Mozda vas zaseni lepotom jedna vodolija, ali budite oprezni. Nikuda ne trcite, vec cinite sve da budete sigurni u sebe i obostrana osecanja. Vase radne obaveze i poslovni uspesi ce trpeti, pa ce trpeti i vas  novcanik.

 

VODOLIJA

Koliko vas neko obozava videcete kada zbog vas sve stavi u drugi plan. I svoje radne obaveze i novac koji bi mogao da zaradi. Nece zaliti nista, jer cete mu biti zvezda vodilja do srece. I uskoro vam je na dohvat ruku.

 

RIBE

Vasa ocekivanja nece biti ispunjena, ali cete se praviti kao da jesu. Ne zelite da bilo ko primeti vase pomirenje sa cinjenicama. Posto ste realista, okrenucete se tamo gde ce vam ici. Za vasu emotivnu tugu, posao ce biti lek, a rezultat vaseg rada bice novac kojim cete prikrivati tugu.

Stranice: 1 2