Tokom avgusta-posao,novac i ljubav: Svima po nesto, a jednom zodijaku sve!

Tokom avgusta-posao,novac i ljubav: Svima po nesto, a jednom zodijaku sve!

2024-08-09 Off By Admin

Tokom meseca posao, novac i ljubav, svakom ce ponesto da krene.Jednom ce zodijaku krenuti bas sve!

OVAN

Budite spremni da se drzite brojnih obaveza. Od vas se ceka da pokusate da se kao i uvek dovijate snagom i snalazljivoscu, kako biste imali uspeha. Cim radite novca ce biti, ali ljubav slabo.

 

BIK

Kao da vas nece nista, osecate se sasvim nesigurno. Srecom, jednim delom meseca cete raditi dupli posao. Bice to sansa da ne brinete neko vreme, ali sta dalje? Zasto ne cinite nesto da popunite svoje emotivno polje?

 

BLIZANCI

Ne biste imali puno obaveza, ali vam se namecu neke nove. Prijatelj ce vam traziti neke usluge, i necete ga moci odbiti. Imacete izdataka, ali ce vas neko novcano pomagati. Vasa ljubav zapada u monotoniju.

 

RAK

Za vas obaveze uvek postoje i uvek u vecem obimu, nikada u manjem. Navikli ste da se bavite poslom i uvek imate novac za sebe. Ucinite nesto za sebe i vase emotivno polje koje je dosta monotono i sivo. Osvezite ga!

 

LAV

Radicete mnogo ali cete imati i novac. Novac hoce onoga ko se trudi, a vi cete se truditi zaista. Imate nacin posmatranja kako rasporediti i posao i novac. Vasa ljubav  ce da vam bude bolna tacka. Novcem se ne moze kupiti sreca! Pronadjite nacin!

 

DEVICA

Brinulo vas je nesto i bilo je jako neizvesno. Srecom, ovih dana su izvesni neki koraci i desavanja. Utoliko ce vam biti lakse jer cete znati na cemu ste. Novac koji imate trenutno, polako se topi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2