Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za tri nove ljubavi!

Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za tri nove ljubavi!

2024-08-09 Off By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je najvaznije ali je jasno da sada imate kraj sebe osobu koja ne zna da ceni ono sto je sa vama imala. Samo nemojte ocekivati cudo vec idite korak po korak ka svom cilju. Bice ovo jako lep period.

 

 SKORPIJA

Sledi vam mogucnost da ostvarite svoje snove. Ovo ce biti dani kada ce zvezde biti na vasoj strani. Ljubav je ono sto vam daje snagu. Samo dajte sebi priliku da se fokusirate na svoje snove. Itekako sve moze da dodje na svoje.

 

 STRELAC

Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Uz samo malo truda, bicete znak koji ce dobiti priliku da pocne ispocetka. Vi najbolje znate sta vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Tri dana koja su pred nama ce biti prilika da se fokusirate na svoje zelje. Emocije ce vam biti naglasene i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste srecni. Sve ostalo je samo na vama.

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Razmislite o svojim namerama i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sreca ce biti na vasoj strani bez imalo sumnje.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velika iznenadjenja. Voli vas jedan ovan i spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti. Budite fer, da bi bili i prema vama.

Stranice: 1 2