Bik i Skorpija: Ne daju pardona jedno drugome, a u suprotnom bi bili jako srecni!

Bik i Skorpija: Ne daju pardona jedno drugome, a u suprotnom bi bili jako srecni!

2024-08-09 Off By Admin

Ona koja sve moze i ide na sve ili nista. Ona koja ima svoje misljenje ali kojoj se niko ne moze suprostaviti. Ne da pardona nikome, a mogla bi mnogo drugacije. I bila bi srecnija…

SKORPIJA

Ona ste koja bi morala mnogo sto sta drugacije. Umesto toga ona se slepo drzi svoga stava i nikada ne ide preko njega. Cak ni po cenu svoje srece, ni po cenu svoje licne stete. Kao da svesno cini da bude po njenom, pa kud puklo, da puklo.

Ona ste koja je jako mocna i snazna i imate svoj put. Znate da njime gazite svesni nekih posledica, ali savete cesto ne slusate. Ne slusate razum, vec idete besom i inatom tamo gde razum mora da vlada.

Budite svesniji i popustljiviji i znajte da je sreca u vasem koraku. Kapu sami sebi krojite i budite svesni da morate biti  razumniji i tolerantniji. Kao da to nikako da svarite. Ne dozvolite da vas tera inat i da vas ponos bude kocnica licnoj sreci.

Tako posmatrate sve oko sebe, pa i onu koju volite. Dominirate u svemu i tako posmatrate i onu sa kojom biste zeleli biti srecni. Vi ne date pardona nikome, pa cak ni onoj koja bi za vas dala zivot. Kada bi bilo samo malo drugacije, vi biste bili daleko srecniji.

I da znate da nema srece  tamo gde vlada ponos i gde se vazi samo ono sto jedno kaze. Sve dok je tako, sreca je uvek tako blizu, a tako daleko!

Stranice: 1 2