Cetvrtak,petak,subota:Vreme je za srecna 72.sata,ali ne svima!

Cetvrtak,petak,subota:Vreme je za srecna 72.sata,ali ne svima!

2024-08-07 Off By Admin

VAGA

Mozda ovo nece birti vasa najsrecnija 72 sata, ali ce biti bar neki od srecnijih. Ono sto sledi vase ce srce silno radovati i ispuniti ga osecajem srece. Zivite za ove sate i nemojte da mislite sta ce biti sutra.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mozda ste mislili da ce sve da ide kako treba, ali nece bas. Neke situacije ce se drasticno promeniti, a sa njima i vase raspolozenje. Pazite da vas ne obuzme negativna energija, pa mislite pozitivno. Tako ce sve biti bolje.

 

STRELAC

Vasa pozicija bi mogla da se menja, cak i ako to ne budete zeleli. Morate da prihvatite sve sto je tu. Vreme je da neke situacije ne primate srcu, vec da pokusate da sve razumete i prihvatite.

 

JARAC

Susret koji ce vam se desiti pomerice vase srce iz mesta. Pa to ce biti prava i velika sreca za vas. Mozda je to vasa nova sansa, a moguce da ce biti i fatalna ljubav. Takvom ce vam se uciniti na prvi pogled. I da vi ne kazete nista, reci ce vasa srca.

 

VODOLIJA

Idete napred sa novim zaduzenjima i  naravno da ih ispunite. Nadjite prioritete i idite za njima. Vase srce igra ludu igru izmedju vasih obaveza i druzenja sa jednom osobom. Osecate da se zaljubljujete, a posao  ne smete da zanemarite. Morate se truditi da stizete na sve strane.

 

RIBE

Konacno cete da se ostvarite u teznji da napravite neke nove korake. Promene koje ste imali u glavi,  desice se neplanski i neocekivano ovih dana. Pa bolje za vas, da se okrenete u drugom smeru. I krenete napred u svakom pogledu.

Stranice: 1 2