Cetvrtak,petak,subota:Vreme je za srecna 72.sata,ali ne svima!

Cetvrtak,petak,subota:Vreme je za srecna 72.sata,ali ne svima!

2024-08-07 Off By Admin

Vreme je za srecna 72 sata, ali ne svima!

OVAN

Vasa okolina misli da sa vama moze kako hoce. Nemojte im dozvoliti, ali svakako ce biti porazeni. Vama slede srecna 72.sata, tako da ce morati da se povuku. Vreme da i vi likujete od srece!

 

BIK

Konacno kao da pokazujete izvesnu nadu da ce se sve menjati. Kao da ce vas nada probuditi i okrenuti. Vreme je da pocnete da se pokrecete. Ovo ce biti dani za vase prve iskorake iz monotonije u koju ste zapali odavno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nesto ste nervozni i nikako da se sredite, a moracete. Vasa nervoza i preko ponasanje ovih dana vam moze stetiti. Ostavite po strani to sto vas nervira i mislite  na sebe i svoje  zdravlje. Mislite pozitivno!

 

RAK

Previse ste u stresnim momentima da vam se cini da cete se slomiti. Ako ste i glumili jacinu do sada, vise ne mozete. Nemate snage da se vise nosite sa sobom i mislju da nista ne mozete menjati.

 

LAV

Morate naci nacina da se udruzite sa jednom osobom. Mozda vam se bas sada ukaze sansa da joj se priblizite. Nikad se ne zna  gde nas putevi vode, a vas bi mogli povesti novoj sreci.

 

DEVICA

Imacete brojne obaveze pa ce vam ovo vreme biti ispunjeno. Makar koristite male pauze za licni odmor. Nemojte da vas obaveze odvoje od jedne bliske osobe. Kako god, pokazite da cete se radovati njenom drustvu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2