Ovog zodijaka stize kajanje kao bumerang za sve sto je cinio osobi koja ga je volela!

Ovog zodijaka stize kajanje kao bumerang za sve sto je cinio osobi koja ga je volela!

2024-08-06 Off By Admin

Ovog zodijaka stze kajanje kao bumerang za sve!

OVAN

Mozda cete se kajati zbog jedne sanse, ali sada ne mislite o tome.  Bumerang postoji. Vreme je da se ostvare vasi novi koraci koje planirate. Niste u prilici da gledate na sanse jer cete sada imati preca posla. Zato ce kao bumerang da dodje kajanje.

 

BIK

Reci osobe koju ste voleli, da cete se kajati jednoga dana, sada ce vas stici. Voleli ste i bili voljeni, ali vas je ponos sprecio da ostanete skupa.  Jedna rasprava beznacajna ali teska, zauvek vas je rastavila.Vreme govori da ce se obistiniti njene reci.

 

BLIZANCI

Nikako da se okrenete jednoj temi od koje bezite. Ostajete gluvi cak i na nagovor nekih osoba da razgovarate. Nikako da se zaista zapitate sta se desava sa bliskom osobom. Uozbiljite se, nije joj dobro! Mozete se kajati ako ne pokusate.

 

RAK

Budite oprezni sto se tice jedne osobe i gledajte da je saslusate. Nemojte da reagujete kako vas ponesu misljenja. Pokazite joj da je volite, ali joj probajte da docarate na blazi nacin da gresi mnogo.

 

LAV

Budite se i okrecete ka jednoj osobi, ali kasno. Dok vas je volela i ocajnicki vam pokazivala na svaki nacin, vi ste je zanemarivali. Sada vidite da ste pogresili i da cete se kajati, ali vam nece pruziti sansu.

 

DEVICA

Imate svoje misljenje i drzite se njega, cak i na svoju stetu. Neki put to bude i nerazumno, ali necete da priznate. Vreme je da se menjate i da pokusate da brojite barem do pet. Ako nista drugo, bar to cinite pre nego odreagujete.

Nastravak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2