Ljubavne astro prognoze do kraja sedmice:Za tri znaka se menja bas sve!

Ljubavne astro prognoze do kraja sedmice:Za tri znaka se menja bas sve!

2024-08-06 Off By Admin

VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, ali se cini da vi ne znate da cenite srecu koju imate. Bice ovo sedam dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sreca ce biti na vasoj strani.

 

 SKORPIJA

Ucinite onako kako nalaze vase srce. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo nemojte obecavati uzalud vec dajte sebi priliku da shvatite sta zelite. Bice ovo itekako zanimljiv period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ljubomora vam je veliki problem. Vi kao da niste svesni toga da ste voljeni. Jedan ovan sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao, i na vama je hoce li to da se desi. Ali, imajte na umu da gresite sto sumnjate u nekoga ko je oduvek bio iskren.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav vam je na prvom mestu. Do kraja sedmice ce uslediti niz ostvarenja zelja i bicete osoba koja ce dobiti ono o cemu je mastala tako da nemate razloga za brigu.

 

VODOLIJA

Sledi vam divan period. Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. Samo nemojte odustajati od svojih zamisli vec znajte da je jednom lavu stalo toliko da je spreman da ceka da vi budete spremni za pravu ljubav.

 

RIBE

Ljubomora ce vama do kraja sedmice praviti velike probleme. Bitno je da znate da imate nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Iskreno mozete da uzivate ako se samo malo potrudite.

Stranice: 1 2