Jedni se zaljubljuju,jedni rastaju,ali ce pasti i neocekivana pomirenja!

Jedni se zaljubljuju,jedni rastaju,ali ce pasti i neocekivana pomirenja!

2024-08-05 Off By Admin

Jedni se rastaju, jedni zaljubljuju, ali ce pasti i neka neocekivana pomirenja!

OVAN

Postajete neoprezni a niste ni svesni toga. Bliska osoba od poverenja ce vas izdati, tako sto ce odati vase tajne. Sta se to desilo da ste bas sve morali da poverite? Bar nesto najlepse i najtuznije, trebate ostaviti za sebe. Da li ce vas odana tajna rastati ili povesti do pomirenja sa cinjenicama?

 

BIK

Budite oprezni sto se tice vasih obecanja. Ocekujete skori susret sa osobom koju jos niste upoznali licno. Sve sto o njoj znate je ono sto ste culi telefonom. Mozda budete previse iznenadjeni onim sto cete ugledati.

 

BLIZANCI

Bicete medju onima koji se zaljubljuju i koji ce se radovati. Vasa ocekivanja ce biti ispunjena. Jedna vas osoba gleda odavno i vreme je da joj pokazete sta osecate. Imali ste vremena da se uverite da je to ono pravo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Budite mnogo odlucniji sto se tice nekih novih odluka. Ipak cete se radovati sto se blize konacne situacije. Da cekaju neko duze vreme, sigurno biste se premisljali. Ovako necete moci i to ce biti dobro za vas.

 

LAV

Vreme je da padnu neka neocekivana pomirenja. Desice vam se takva prilika i vreme je da se  prestanete ljutiti. Ako ste i predugo cutali od jedne osobe, sada je vreme da progovorite. Nemojte se opterecivati, sve ce da bude spontano.

 

DEVICA

Imate osecaj da je trenutno vreme kada se zaljubljuju svi, pa sanjate da se i vama desi isto. Vreme je da se odmorite, da razmislite ko vam se svidja i koliko. I sta je ono sto gajite prema toj osobi.  Zanos ili iskrena i cista ljubav?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2