Tri dana posle mladog meseca donose neverovatan obrt ovim znacima!

Tri dana posle mladog meseca donose neverovatan obrt ovim znacima!

2024-08-04 Off By Admin

Tri dana po Mladom Mesecu donose neverovatan obrt ovim znacima!

OVAN

Dejstvo mladog meseca traje i dalje. Ucinite nesto da se ostvari ono sto ste naumili. Nemojte da se nadate da ce vam se plan realizovati, a da se ne pokrenete. Zato morate da ucinite  jedan konkretran korak. Tako cete imati vece sanse, a sledi i obrt.

 

BIK

Budite svesni situacije u kakvoj ste, pa postupajte u skladu sa njom. Niste bas u povoljnoj situaciji, pa se trudite da budete u boljoj. Do vas je da ucinite nesto da bi se desio neverovatan obrt. Naravno na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Cinite nesto da okrenete stvari na bolje. Niste svesni da su vase zelje dosta ogromne. Nemojte da se zanosite da cete moci bas sve da ispunite.  Pravite manje planova za malo dana. I obrnuto.

 

RAK

Oseticete da vas jedan lav ne gotivi u zadnje vreme. Ranije je bilo drugacije, ali se nesto zbiva, to je ocigledno. Razmislite sta to moze biti i cemu to da vas ignorise. A svi su pricali da vas uvazava i voli.

 

LAV

Mozda je vreme da budete nezni prema jednoj osobi. Lako ste je poceli ignorisati, a kleli ste se da je volite. Kakav se to neverovatan obrt desio kod vas i zasto?  Da li su vasa osecanja bila povrsna, ili lazna? Ona vas voli, a ako i vi nju volite, pokazite joj. Posledice mladog meseca za vas nisu lose.

DEVICA

Uskoro cete biti mnogo bolje raspolozeni i veseliji. Zato ovaj  period ostavite po strani i istrpite lose momente. Ovo ce biti dani za vasu srecu ili sto bi se reklo, kraj vasim trzavicama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2