Ponedeljak,utorak,sreda:Ljubavna avantura u najavi!

Ponedeljak,utorak,sreda:Ljubavna avantura u najavi!

2024-08-04 Off By Admin

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da je ovo period za promene. Vama sledi ljubavna avantura koja moze da se pretvori u vise od toga. Mozda ce poceti bezazleno ali ce imati lep kraj. Ako bude bilo kraja.

 

 SKORPIJA

Uzivacete u naredna tri dana.. Dakle moguce je da cete biti znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo. Razmislite o tome sta vam treba. Nemojte dozvoliti da vam jedna avantura pomuti razum. Razmislite o tome sta radite.

 

STRELAC

Ceka vas divan period. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Naredna tri dana ce doneti iznenadjenja. Konacno cete spoznati sta je to prava ljubav. Jednom lavu ste vazni i dragi. Niste ni svesni koliko vas divnih desavanja ceka.

 

JARAC

Ljubomora moze da vam napravi veliki problem. Kao da niste svesni da ste voljeni i da imate nekoga ko ce biti spreman da se bori za vas. Ne treba da sumnjate u voljenu osobu. Ona je iskrena, uzalud sumnjate u nju.

 

VODOLIJA

Treba vam avantura. Da imate nekoga ko ce biti spreman da vas zabavi, ali ne i da se zaljubite. Jos uvek ste razocarani zbog svoje proslosti. Sada je vreme da se fokusirate na to da vama samima bude lepo. I samoca ima svoje prednosti.

 

 RIBE

Konacno ce sreca da usledi u vasem zivotu. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Da ste neko ko ce dobiti ono sto zeli. Naredna tri dana donose iznenadjenja.

Stranice: 1 2