Konacno je vreme da se nekome ostvare zelje:Sreca sledi i prava ljubav!

Konacno je vreme da se nekome ostvare zelje:Sreca sledi i prava ljubav!

2024-08-04 Off By Admin

VAGA

Moracete da se odlucite za odredjeni korak. Zato dobro razmislite pre nego ucinite bilo sta. Samo se usmerite napred i idite bez bojazni da ce nesto da krene kako ne treba. Morate biti samouvereni.

 

SKORPIJA

Nedostaje vam samopoouzdanje da ne biste imali potonule ladje. Imali ste licne brodolome i niste bili u stanju da mislite. Uskoro cete se izdici iznad sve tuge koju ste nosili. I jedan susret ce vas vratiti u mirnu ljubavnu luku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Samo napred sa svojim zeljama i ne bojte se sta ce biti. Oni koji ne odustaju od svojih zelja, moraju da ih ostvare. Radujte se sto vam se pruza sansa da ostvarite ono sto zelite. Sve je do vas.

 

JARAC

Imate osjecaj da se desava nesto sto nikako ne mozete kontrolisati. To ljubav koja se budi u vama diktira sve. Radujte se sto se zaljubljujete i sto cete konaccno da sretnete srodnu dusu. Sanjali ste nesto slicno, a sada ste zbunjeni.

 

VODOLIJA

Ne ide vam kako treba, bar ne onako kako ste zeleli. Zasto? Mozda je vreme da se mirite sa onim sto je i da shvatite da se menjaju uloge. Navikli ste biti autoritet, ali niste vise i to vas boli kod jedne osobe. Kao da gubite uticaj.

 

RIBE

Vreme je da se zna da ce novi period biti na vasu korist. Srecom sve ce da krene kako treba, i vreme je za bolje teme.  Povedite racuna o svome raspolozenju i ne dajte da vam ga niko kvari. Vreme je da ugodite svome srcu, a ne svojoj okolini. I ne mislite sta ce ko reci i misliti.

Stranice: 1 2