Konacno je vreme da se nekome ostvare zelje:Sreca sledi i prava ljubav!

Konacno je vreme da se nekome ostvare zelje:Sreca sledi i prava ljubav!

2024-08-04 Off By Admin

Njima su potonule ladje, ali ce se konacno vratiti u mirnu ljubavnu luku!

OVAN

Vreme je da se pocnete osecati bolje. Tako ce i biti na vasu srecu ali samo vasom zaslugom. Necete se moci snaci kojom se brzinom sve bude odvijalo. I ne morate, vazno je da se potonule ladje vracaju u mirnu luku!

 

BIK

Pogledajte oko sebe da biste shvatili da sve ide svojim tokom. Da bas nista ne menjate u svome zivotu dugo. Zato se trgnite da pobegnete iz sive monotonije i ucinite nesto za sebe i svoju dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Prate vas neke dosta dobre situacije a i vasa sreca je zadovoljavajuca. Mada nije sve najbolje, nekako izvlacite srecniju stranu. Prati vas novcana sreca a i vas partner vam je odan i voli vas.

 

RAK

Sanjate mirnu ljubavnu luku, a srce vam je negde tamo. Zavoleli ste nekoga, ali vam je ljubav ostala neuzvracena. Tako su vase ladje brzo potonule, ali ce se uskoro znatno popraviti.

 

LAV

Samo da pozelite i sve ce vam konacno krenuti. Mada su vase ladje potonule sa jednom osobom, vreme je da se vratite u mirnu ljubavnu luku. I kako god bilo do sada, od sada sve krece na bolje. Sreca u najavi!

 

DEVICA

Nesto vam se nije desilo sto ste ocekivali, ali ce vam se popraviti desavanja. Moracete da se mirite sa odredjenim cinjenicama.Trebali ste vec uci u mirnu ljubavnu luku, ali vam se nesto isprecilo. Osecate ogromno razocarenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2