Bikovi ravnodusni,Rakovi nemocni,dok su Skorpije i Blizanci u centru paznje…

Bikovi ravnodusni,Rakovi nemocni,dok su Skorpije i Blizanci u centru paznje…

2024-08-04 Off By Admin

VAGA

Budite odgovorni i pokazite da cete se radovati. Budite jaki i neka vam bude sve po planu. Samo da se zna da vas cekaju neke vazne odluke, koje ne mozete odgadjati. Pred vama je vreme za nove korake.

 

SKORPIJA

Niste jasni sta vas sve ceka. Neka desavanja ce biti prelepa, ali cete imati i onih manje lepih. Kako god ne mozete se zaliti, jer cete imati period pun iznenadjenja. U svakom slucaju cete biti u centru paznje.

 

STRELAC

Znate da vas cekaju neke nove prilike i vreme je da ih iskoristite. Budite  spremni da dobro procenite sta je za vas i sta ce vam odgovarati. Zato se u skladu sa prilikama i ponasajte.

 

JARAC

Budite mnogo jaci nego sto ste sada. Vasa osecanja ce morati da se kristalisu i da jasno pokazete sta zelite. I ne samo to, vec i sta zelite, i sta osecate jasno. Kako god, ne smete kriti osecanja kakva god da budu.

 

VODOLIJA

Naredni period ce da bude vreme oscilacija. Menjacete raspolozenje, stavove i svoje ponasanje. Jedna odredjena osoba ce vas nervirati, a vi morate razluciti zasto. Da li ce biti namerno, ili cete necim zasluziti da se tako ponasa?

 

RIBE

Budite odlucni da se postavite u datom trenutku, bas onako kako treba. Imajte stav kao i uvek do sada. Sve vam se cini da vase stavove niko ne moze poljuljati, ali cete se prevariti. Sta treba da se desi da biste se u momentu povili kako vetar duva? Razmislite!

Stranice: 1 2