Nedelja,ponedeljak,utorak:Naredna 72.sata donose ljubav i ostvarenje zelja!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Naredna 72.sata donose ljubav i ostvarenje zelja!

2024-08-03 Off By Admin

VAGA

U prvom planu su vam neke obaveze koje ste vec trebali da zavrsite, a niste jos uspeli. Tacno da ste mogli, ali vas je omela jedna skorpija. Zaljubljujete se u nju, kao i ona u vas, ali krijete osecanja. Mozda bi ta osecanja morala da dodju u prvom planu, bas kao da se podrazumevaju.Vi morate resiti da ih priznate.

 

SKORPIJA

Vas osmeh ce se tesko vratiti na vase lice, poslije razocarenja koje ste imali. Verujte da mnogo preterujete i da nije razlog da se povlacite pred novim sansama. Zivot nosi i razocarenja, bas kao i srecu, pa budite svesni da se uloge menjaju stalno. Ako ste bili tuzni i razocarani, vec narednih dana mozete biti i zadovljni i srecni.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce biti pokretac da  budete u centru paznje ovih dana.Zaljubicete se i vasa ljubav ce biti u prvom planu. Zato zelite da svima pokazete da ste srecno zaljubljeni i da svi osete vasu srecu na vasim licima.Cak i vasi prijatelji, kao i obaveze bice u podredjenom polozaju ovih sedamdeset dva sata sto slede.

 

JARAC

Moracete dalje sami, pa kako vam bude. Ako ste do sada bili oslonac jednoj osobi, zaboravite da jeste. Ona ce izigrati vase ogromno poverenje i na vasu zalost, razocarace vas. Vase razocarenje ce biti vece time sto vam se nece dobro dobrim vratiti. A svi znaju koliko ste cinili za druge, za nju posebno.

 

VODOLIJA

Vec ste poceli da se izvlacite na svoje neraspolozenje i tako izbegavate drustvo. Jasno da to izbegavanje podrazumeva vasu usamljenost.Vreme je da se saberete sto to cinite i koji su pravi razlozi tome. Ujedno  ih morate sagledati i sebi priznati sve od cega i bezite.Nema odugovlacenja, niti bezanja, vreme je da se suocite sa cinjenicama, ma kakve da su!

 

RIBE

Niko vas nece voleti kao jedan rak, pa je vreme da se uverite u njegovu ljubav.Neka vam njegova osecanja budu u prvom planu, i budite voljni da ih uporedite sa necijim osecanjima. Sve do sada ste ziveli u zabludi, verujuci da vas voli neko drugi.Tek cete shvatiti kojom vas ljubavlju voli ovaj sto vas cekao  dok ste vi voleli drugoga.Vreme je  za novi pocetak.

Stranice: 1 2