Sledi trenutak iz snova za Rakove i jos neke zodijake…

Sledi trenutak iz snova za Rakove i jos neke zodijake…

2024-08-02 Off By Admin

VAGA

Mozda se dvoumite oko jedne osobe, ali morate prelomiti u sebi. Gledajte da vas konacno posluzi razum i da odlucite ispravno. Nikada se ne zna, da li gresimo ili ne. Ali necete ni znati dok ne odlucite bilo sta.

 

SKORPIJA

Malo vam vremena treba pa da menjate plocu. Konacno cete uzivati u necemu nestvarno lepom. Na sve svoje snove gledate crnim ocima, ali se varate. Sledi vas trenutak iz snova, a sta, kako i zbog koga, videcete!

 

STRELAC

Idite napred i nemojte oklevati da se pokazete. Jednoj osobi morate pokazati da ste vredni paznje. Ako zeli biti srecna, mogla bi biti sa vama. I sve odluke su na njoj. Da li ce pogresiti, ili odabrati vas, zavisi od nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Idete napred za obavezama koje vas teraju. Nemate mnogo vremena da razmatrate i analizirate neke postupke. Idete svesno i vredno i nadate se da necete napraviti gresku. Vas novac zavisi od onoga sto uradite. Zato se trudite da vise radite, jer ono sto zelite zavisi od vase finansijske dobiti.

 

VODOLIJA

Kao da postajete sebicni i pocinjete samo o sebi da mislite. Cak se i na svoje bliznje ne osvrcete kao ranije. Vreme je da im svima sugeristete ako su negde pogresili. Verujte da se pitaju sta se desava sa vama i zasto samo cutite. Po njima, ponasate se cudno, hladno i daleko.Zasto?

 

RIBE

Moracete da obavite ono zbog cega ste u zadnje vreme zbunjeni. U velikoj ste dilemi, a niko stariji i mudriji od vas, da vas posavetuje. Kako god se postavljate u datim situacijama, plasite se da je pogresno. Ko ce vam reci sta je ispravno, ako sami ne mozete da odgonetnete?!

Stranice: 1 2