Ponovo na pocetku srece: Ovi tuzni i usamljeni znaci opet imaju sansu za pomirenje!

Ponovo na pocetku srece: Ovi tuzni i usamljeni znaci opet imaju sansu za pomirenje!

2024-08-02 Off By Admin

VAGA

Mogli biste biti ponovo na pocetku srece. Zasto da se ne zelite miriti, kada je za vas pomirenje san snova? Ovo ce biti vreme da slusate samo svoje srce i ono sto vam ono zapoveda. Vec ste predugo slusali druge i sledili tudja misljenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ucinite nesto za svoju dusu i za svoje srce koje u vama kuca. Svi znaju za koga, a vi i dalje bezite od istine. Zasto bezite od cinjenica koje su tako i toliko ocigledne? I dokle cete ciniti to sebi?

 

STRELAC

Vasa izuzetna moc zapazanja priblizice vas jednoj osobi. Mozda je to ono sto ste i zeleli, ali vam se tek sada desava. Priznajte da necete biti ravnodusni,  umesto sto cete glumiti nepobedivog zavodnika. Neka odluci srce!

 

JARAC

Desice vam se luda ljubav koja ce u vama da probudi strah od ljubavi. Zasto da unapred gajite strah od ljubavnog brodoloma? To sto unapred osudite na propast svaku novu ljubav, daje vam osecaj da ste nesrecni rodjeni.

 

VODOLIJA

Vreme vam je za pomirenje! Ne samo sa onima sa kojim ste posvadjani, vec i sa samim sobom. Vreme je za velike i male istine, i za istinu u svakom pogledu. Pomirite se sa cinjenicama koje su trenutne i nemojte bezati od njih. Neke ste sami sebi zaradili.

 

RIBE

Budite svesni da je sreca smisao zivota i za njom da vecno tragate. Ne pristaje vam da na kraju neceg lepoga, mislite da je smak sveta. Nekada i velike ljubavi dodju do kraja, ali to ne znaci da vise necete nikada voleti. Samo gledajte pozitivno na sve.

Stranice: 1 2