Ponovo na pocetku srece: Ovi tuzni i usamljeni znaci opet imaju sansu za pomirenje!

Ponovo na pocetku srece: Ovi tuzni i usamljeni znaci opet imaju sansu za pomirenje!

2024-08-02 Off By Admin

Ovi znaci imaju sansu za pomirenje i ponovo ce biti na pocetku srece…

OVAN

Neko ste kome nije obicaj da place i pati kada je ostavljen. Ovih dana bas nemate srece. Pokusavate da budete neko vazan i da budete jaci nego sto jeste. Uvek idete dalje i za sobom ostavljate mutne vode neuspele ljubavi.

 

BIK

Inat ce biti ono sto osecate i sto ce vas podsticati na vas bes. Kroz bes cete izliti svu svoju tugu, nevolju i jad. Sve ono sto vas boli, sve svoje neostvarene snove  i zelje. Resite se inata ako zelite pomirenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Bicete ljutiti i noseni ljutnjom, sve ce vambiti lakse. I dok vas suze budu terale na plkac, vi cete se ljutnjom braniti od njih.  Ne morate da se ljutite toliko, budite tolerantniji. Jedan otvoren razgovor sa voljenom, moze da resi sve.

 

RAK

Ponos vas gusi toliko da ide ispred vas i da se prenosi na celu vasu okolinu. Kao da zelite da se zakunete da necete nikada ici na pomirenje. Ako ste lav, ne morate dozvoliti da ponos ide ispred vase ljubavi. Pustite na volju srcu, a ne svome ponosu.

 

LAV

Samo da se okrenete boljim koracima i tako biste mogli kupiti svoj mir. Sto manje komentarisete svaku situaciju i sto manje burno reagujete bas na sve. Ne cinite protiv sebe, vec cinite za sebe, za svoje srce i onu koju volite srcem. Tako ce svaka svadja sa voljenom osobom da iznedri pomirenje.

 

DEVICA

Zasto se predajete da ste nemocni pored jedne osobe? Zasto sve mora da bude po njenome mada ste suprotnog misljenja. Vreme je da sve vode navijate na svoju vodenicu, a ne da cinite protiv sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2