Bik i skorpija: Ludilo u najavi,konacno cete moci da kazete da ste srecniji nego ikada!

Bik i skorpija: Ludilo u najavi,konacno cete moci da kazete da ste srecniji nego ikada!

2024-08-02 0 By Admin

 Horoskop za bika i skorpiju za period koji je pred nama. Luda promena u najavi i ljubav koju niste ocekivali.

 

  BIK

Vi ste znak koji ce konacno moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Kada neko ima tako veliku dusu, onda pre ili kasnije i dozivi nagradu od strane sudbine.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da vam se okrene kolo srece. Naredni period, a pre svega septembar, bice mesec tokom kojeg ce ljubav pokucati na vasa vrata. To je ono sto moramo da naglasimo. Jasno je da cete upoznati nekoga ko ce vas voleti iskreno i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Vrlo je zapravo moguce da ta osoba i dalje prema vama gaji emocije i da joj je i dalje stalo, samo sto to dobro krije. Samo je vazno da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo i pustite da vase srce odlucuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naredni dani ce doneti mogucnost ostvarenja jedne vase velike zelje i ljubav vam konacno kuca na vrata.

Ako ste u vezi onda imajte na umu da je moguce da ce vam voljena osoba na poseban nacin dokazati i pokazati svoju ljubav. Mozda to nece biti prosidba, ali nema nimalo sumnje da vam hoce emocije biti dokazane na pravi nacin. Sve ostalo je samo na vama jer samo vi znate sta je ono sto je za vas zapravo najbolje.

Konacno su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi,i vrlo je vazno da naglasimo da je sreca napokon tu i da samo treba da je zgrabite.

I nemoguce postaje moguce u danima koji su pred nama. To je vrlo vazno da kazemo. Ostalo je samo na vama, ali znajte da vam moze biti lepo ako zaboravite na ponos i ego. Samo neka odlucuje vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2