Tokom naredna 72 sata: Sreca na dohvat ruke onima koji je ne ocekuju!

Tokom naredna 72 sata: Sreca na dohvat ruke onima koji je ne ocekuju!

2024-08-01 Off By Admin

VAGA

Na dohvat ce vam biti sreca, a da joj se niste nadali. Sve vase nade ce se odjednom probuditi i ponece vas. Ono sto sledi bice za vas pravo iznenadjenje.

 

SKORPIJA

Pokazite vise razumevanja za jednu osobu, jer vas ona voli. Vi ste stalno pod utiskom da ona cini sve suprotno ljubavi. Vreme je da je razumete i shvatite da je njena ljubav ogromna. Samo ne zna da vam je pokaze.

 

STRELAC

Bicete zadovoljni onim postignutim i moci cete da se opustite. Imali ste teske dane za sobom, ali ste ipak zadovoljni. Niste ocekivali previse, ali ste konacno uspeli da se organizujete i da sve dovedete u red.

 

JARAC

Susret koji sledi bice za vas pun pogodak, jer ce vam sreca biti na dohvat ruke. Radujte se svojim koracima i svemu sto budete osecali. Mozda je to ona ljubav kojoj ste se nadali, a niste ocekivali da ce vam se ikada desiti.

 

VODOLIJA

Nekako cete biti promenljiva raspolozenja i uglavnom cutljivi. Neki se pitaju zasto, ali ni vi necete znati odgovor. Pravo je vreme da znate i sta zelite i zbog koga se osecate lose. Za sve postoji razlog, pa cete morati i vi da otkrijete razlog neraspolozenja.

 

RIBE

Vi ste tako nesebicni i vreme  je da vam bude uzvraceno dobro. Svakako da ste mnogo cinili za svoje bliznje. Eto prilike da vam sada uzvrate i da konacno ne zalite sto ste to cinili cistim srcem. Sledi i jedan susret koji ce vas pomeriti iz mesta.

Stranice: 1 2