Tokom naredna 72 sata: Sreca na dohvat ruke onima koji je ne ocekuju!

Tokom naredna 72 sata: Sreca na dohvat ruke onima koji je ne ocekuju!

2024-08-01 Off By Admin

Sreca je na dohvat ruke i to ne onim srecnima, vec onima koji je ne ocekuju!

OVAN

Imate nove dane pred sobom, pa i nove planove. Gledate da sve bude onako kako ste zamislili, ali nemojte se brinuti. Vi sve zasluzite jer se trudite, pa zasto i sada ne bi bilo, kao sto je i uvek?

 

BIK

Obuzima vas osecaj nemoci i neke pritajene tuge. Mozda i besa sto vam se nije ostvarilo ono sto ste ocekivali. Osim toga niste u nekoj novcanoj poziciji, pa vam je izostao neki novac koji ste trebali dobiti.

 

BLIZANCI

Mozda nije posteno sto previse ocekujete od jedne bliske osobe. Negde gledajuci, to je i za ocekivati. Ipak biste mogli da pokazete da imate meru, jer vise  ona cini za vas, nego vi za nju. Pokazite zahvalnost.

 

RAK

Morate da se povinujete situaciji u kojoj ste. Mogli biste drugacije, ali radite mnogo. Suvise ugadjate svima, pa je vreme  da gledate na sebe licno. Pokazite da i vi imate dusu i da su vam duzni da uzvratite.

 

LAV

Budite neko ko se raduje novim danima i trudite se da vam budu bolji. Ono sto je bilo, bilo je i ostavite u proslosti. Pokazite da cete znati da idete napred i da se trudite da opet volite i budete srecni.

 

DEVICA

Vasa sreca da ste  zadovoljni, a mogli biste biti i zadovoljniji. Radujte se jednom bicu koje ce vam uskoro dati volju za zivotom. Ako ste i imali tezih momenata, ovi ce vam dani doneti nesto sto ce vas usreciti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2