Horoskop za prvu sedmicu avgusta obecava ljubav ispocetka, dok ce jedan zodijak stati na ludi kamen!

Horoskop za prvu sedmicu avgusta obecava ljubav ispocetka, dok ce jedan zodijak stati na ludi kamen!

2024-08-01 0 By Admin

VAGA

Razmisljate kako vam se ucinilo da vas neko nagovara da stanete na ludi kamen.Mada se od vas ceka da donesete brze odluke, vi niste od tih osoba.Ako vas partner voli, ni ove sedmice ne sme  da vas pozuruje da se odlucite za zajednicki zivot. Dajte mu do znanja  da  mora da ima na umu da ste vi vaga u horoskopu, i da u tancine vagate i osecanja, kao i reci i postupke.

 

SKORPIJA

Srce vas vuce na stranu, ali svesni ste da vas vise vuku osecanja, nego razum. Jeste li svesni da vas razum ovoga puta mora nadvladati srce, kako ne biste ponovili stare greske. Vreme je da budete zadovoljni i da preuzmete odgovornost, kako bi se neke stvari konacno dovele u red.Morate poslusati savet starijeg prijatelja.

 

STRELAC

Idete napred svesni ocekivanja sa strane, ali gledajte sebe. Vreme je da cinite sebi u korist, a ne da se dokazujete okolini.Oni su vam svakako zavidni, i ovih dana ce nastojati da vam upropaste  neke planove.Vreme je da se distancirate od onih sto vam bacaju senke na vasu srecu.I budite sigurni da to ne cine prvi put.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa emocija je nesto sto vas vuce  ka jednom liku i niste spremni da mu to i priznate. Morali biste mu prici i biti i jasni i konkretni. Nista se ne moze desavati, niti se mozete nadati nekoj simpatiji, ako je ne pokazete.Nek ovih sedam dana bude pravo vreme da kanalisete svoja osecanja  i prosledite ih na pravu adresu.

 

VODOLIJA

Niste svesni da je novi mesec, a da niste primetili da vas je ceo prethodni, gledala jedna osoba.Zato sada malo bolje osmotrite oko sebe i budite svesni njenih pogleda. Mozda vas ceka pravi bum, reka osecanja u momentu.Nova ljubav je pred vama i to je ocigledno, ali  strpite se ove nedelje jer ce sve da se slozi. Ovih dana cete postati par.

 

RIBE

Sanjate novu sansu i ljubav ispocetka, ali verujete da vam se nece pruziti takva sansa. Da li vas to malo grize nostalgija, ili ste previse pesimista? Ne ocajavajte i pokazite da cete moci da se opet nadate i da opet sanjate. To znaci samo jedno, da cete opet poceti da volite i nadate se novom sutra i ljubavi svoga zivota.

Stranice: 1 2