Horoskop za prvu sedmicu avgusta obecava ljubav ispocetka, dok ce jedan zodijak stati na ludi kamen!

Horoskop za prvu sedmicu avgusta obecava ljubav ispocetka, dok ce jedan zodijak stati na ludi kamen!

2024-08-01 0 By Admin

Prva sedmica avgusta donosi nova iznenadjenja,pa jedan zodijak ce stati na ludi kamen, a neki ce da pocnu ljubav ispocetka…

OVAN

Nova, prva sedmica  avgusta  donece vam novu sansu da pocnete ljubav ispocetka.Nesto se zbivalo sto niste mogli da odmah sredjujete, ali ce se desavati nemoguca cuda. Mada ste hteli okrenuti novi list, ipak cete jos jednom pokusati. Ljubav ispocetka  ce vas ponovo vratiti na stare staze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Niste ni razmisljali da ste davno trebali stati na ludi kamen, a vi niste ni u stabilnoj vezi. Ako nista drugo, neka ova prva sedmica avgusta bude pocetak vasih razmisljanja. Vreme je da pocnete traziti srodnu dusu, a ove sedmice cete imati brojna poznastva.Posmatrajte sa strane i razmislite o sansama koje vam se ukazu.

 

BLIZANCI

Stalno se lomite sta cete i kako cete dalje i to vas je navelo da nacinite velike promene. Jedna promena ce biti drasticno velika da ce vam zivot okrenuti za trista stepeni.Mada ste je nerado ucinili, morali ste jer ste bili  pod pritiskom okoline. Ovih dana cete sabirati utiske i pokusavati da se vratite u normalu.

 

RAK

Srce vam se cepa  od tuge sto vas ne razumeju vasi najblizi.Cinite sve  sto mozete i sto je u vasoj moci, ali to nikako da primete. Mozda biste trebali da ostavite sve po strani i da okrenete list. Trebalo bi da pustite da vreme ucini svoje, ali dacete sve za jos jednu sansu da ljubav pocnete ispocetka.

 

LAV

Ako ste u dusi car, kao sto pokazujete da ste kralj zodijaka, budite  i na delima. Vasem prijatelju treba pomoc, i mada vas nicim nije zaduzio, vi cete mu pomoci. Bice ovo dani da saberete sve sto se moze, ali niste zlopamtilo i rado cete mu izaci u susret.U mnogim cete ocima  biti covek velikog srca.

 

DEVICA

Ljubav ispocetka za vas  nece biti  na temi razmatranja.To nikako, jer vi niste od onih koji daju drugu sansu. Dok volite, verni ste i dajete sve od sebe. Niste onaj ko se vraca starim ljubavima, a imacete sansu.Mada cete mnogo razocarati svoju staru ljubav, necete joj dati ponovo sansu da ona razocara vas i povredi vasa iskrena osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2