Horoskop za ljubav i novac u prvoj polovini meseca!

Horoskop za ljubav i novac u prvoj polovini meseca!

2024-08-01 Off By Admin

Ovo je horoskop za ljubav i novac u prvoj polovini meseca!

OVAN

Vama se trenutno radi o novim obavezama koje stavljate na svoj dnevni plan. Moracete da malo osmotrite svoje mogucnosti, pa tek onda planirati. Novac zavisi od planova. Vasa ljubav je za sada na slaboj grani. Zanemarujete je.

 

 

BIK

Niste spremni da ove dane uzivate jer ste u novcanoj krizi. Srecom ,osecacete se bolje jer necete dugovati. Moracete se potruditi da nadjete neki stalan posao kako biste izbegli novcane trzavice. I vi ste zanemarili svoje emotivno polje.

 

BLIZANCI

Budite spremni da se i dalje nastave neka prijatna iznenadjenja. Pratice vas sreca po pitanju novca jer vas cekaju neki novcani dobici. Sto se tice vase ljubavi, partner vam se oseca nevoljeno. Razmislite zasto. Moracete se potruditi da se sve menja.

 

RAK

Budite zadovoljni sto cete imati za sebe i neke sitne stvari. Posto ste stedisa, imacete taman koliko vam treba. Skromni ste po pitanju novca i niste rasipnik. Emotivno ste prazni jer osecate da vasa veza postaje navika. Osvezite svoj monotoni emotivni zivot.

 

LAV

Ne zelite se predati i postati samo broj jednoj devici. Mada vam se dopada, necete sa njom avanturu,  vec sanjate o trajnoj vezi. Pokazite svoj stav, i po pitanju emotivne veze i po pitanju novca. Radite, ali ga nemate dovoljno, pa kako to? Previse se rasipate, a niste u mogucnosti.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce da se svede na to da simpatisete lava, ali cete ga ignorisati. Nemojte da se igrate sa tudjim osecanjima. Ili idite u vezu sa njim, ili mu recite da vas ne zanima. Necete biti neko ko stoji bas stabilno novcano, jer se topi ono sto ste ustedeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2