Naredna 72.sata:Saznajte sta donose prva tri dana avgusta!

Naredna 72.sata:Saznajte sta donose prva tri dana avgusta!

2024-07-31 Off By Admin

VAGA

Konacno sledi ljubav. Napokon cete biti srecni na pravi nacin. Naredna tri dana donose promene i vi ste neko ko ce moci da se raduje u danima pred nama. Ovo je vas srecan period. Prvi dani avgusta vama donose zaista iskrenu i pravu ljubav.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama tri dana kada cete doneti neke odluke. Jedan lav je odan i iskren i zeli sa vama neke nove pocetke. Da li ce se to desiti to je samo na vama ali je vazno da pazite sta radite i obecavate.

 

STRELAC

Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Sledi vam niz lepih desavanja. Kada neko ima tako veliko srce kao vi onda pre ili kasnije i dobije srecu koju zasluzuje. Jednom lavu je stalo do vas, i neko je ko sa vama  zeli da krene ispocetka. Ucinite kako nalaze srce.

 

JARAC

Vasa ljubomora je vas veliki problem. Deluje kao da vi ne znate da cuvate ono sto imate. Nemojte ocekivati cudo vec dajte priliku voljenoj osobi da vam dokaze svoju emociju. Ona nista ne krije od vas. Ne treba da sumnjate u nekoga ko vas voli.

 

VODOLIJA

Ucinite onako kako nalaze srce. Bicete znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Samo pustite da vas vodi vas unutrasnji glas. Nemojte zaboraviti da je vazno da znate sta zelite. Ponasajte se u skladu sa svojim zeljama jer iznenadjenja slede bez imalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce tri dana koja su sada pred nama doneti pravu ljubav. Jedna vaga je spremna da se bori za vas. Samo pustite da srce odluci sta je ono sto vam za srecu treba. Tudja misljenja nisu vazna.

Stranice: 1 2