Naredna 72.sata:Saznajte sta donose prva tri dana avgusta!

Naredna 72.sata:Saznajte sta donose prva tri dana avgusta!

2024-07-31 Off By Admin

 Dragi nasi,ovo je horoskop za prva tri dana meseca avgusta.

 

OVAN

Naredna tri dana ce doneti promene. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo je na vama hoce li se to i desiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su ovo dani za ljubav. Sreca ce biti na vasoj strani. Imajte na umu da je doslo vreme da vam se zelje ostvare i da cete biti znak koji ce uspeti u svojim namerama. Nemojte odustajati od onog sto naumite jer slede iznenadjenja.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sreca ce vas pratiti. Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ce doci do toga da se neke stvari konacno promene. Ljubav ce vama biti na prvom mestu u naredna tri dana. Nemojte obecavati previse.

 

RAK

Ono sto treba da kazemo jeste da ce ovo biti tri dana za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da se raduje svemu sto dolazi. Nemojte odustajati od svojih planova. Nemojte zaboraviti koliko vredite. Vasa velika greska je sto ne znate da cenite sebe i svoje postojanje. Ne poklanjajte ljubav onima koji vas ne vole.

 

LAV

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Dakle naredna tri dana ce doneti pravu ljubav, a vi cete konacno biti osoba koja ce moci da se raduje i da uziva u svemu sto sledi. Istinska sreca je pred vama.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do niza desavanja u vasem zivotu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Uz samo malo truda neke vase zelje mogu da se ostvare i da budete konacno srecni kako zasluzujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2