Horoskop od 1. do 15.avgusta:Saznajte kakav plan sudbina ima za vas!

Horoskop od 1. do 15.avgusta:Saznajte kakav plan sudbina ima za vas!

2024-07-31 Off By Admin

VAGA

Ovo je prilika da mislite na sebe. Znak ste koji je oduvek vise paznje posvecivao onima koje voli nego sebi. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Jasno je da vam nece nedostajati emocija i da ce ovo biti dani tokom kojih cete moci da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

 

SKORPIJA

Prva polovina avgusta ce doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Samo nemojte  zaboraviti da je zivot ipak samo jedan i da je ovo prilika da se posvetite sebi. Tudja misljenja postaju samo tudja misljenja. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vazno je da kazemo da ce prva polovina avgusta vama doneti pravu ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Dakle, sreca ce biti na vasoj strani, a vi znak koji ce dobiti priliku da promeni neke stvari u svom zivotu.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Prva polovina avgusta ce doneti emocije. Uzivacete u svemu sto sledi. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Razmislite o tome sta je ono sto zelite.

 

VODOLIJA

Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite ali nemojte imati ni neralna ocekivanja. Postoji neko ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Mislite o tome.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce prva polovina avgusta vama doneti ljubav. Bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Ovo mogu biti dani za pomirenja, ali i za pravu ljubav. Mislite o tome.

Stranice: 1 2