Skorpija i Jarac:Vreme je za definitivnu odluku,odluku koja menja sve!

Skorpija i Jarac:Vreme je za definitivnu odluku,odluku koja menja sve!

2024-07-30 Off By Admin

Za konacnu odluku je svakako vreme, samo vam je zbunjujuce sto ste stavljeni pred svrsen cin!

JARAC

Svesni ste i vi da je mnogo vremena proslo u vasim mislima, u nadama i snovima. Sve ste cinili da vam se posreci, da vase nade zazive. Da se desi veliki preokret u vasoj glavi i vasem srcu.

Slusajuci svoj razum, cesto ste patili i bili povredjeni do srzi svoga srca i duse. Patili ste, a da niko nije video, i plakali ste da niko niti vam je video, niti obrisao suze. Sa druge strane, slusajuci srce, voleli ste slepo i isli ste slepom ulicom.

Nosila vas je nada da ce sve sto zelite biti moguce ostvariti. Da ce vas ona koju volite ispostovati bar i pokazati simpatije. Vase emocije ce da plivaju rekom ljubavi, ali vam se nece uzvratiti.

Dok ste voleli i cinili sve za osobu koja vam se dopala, ona vas je zavodila. Bili ste joj samo broj, a da vam nije nagovestila da ne planira ozbiljnu vezu. Ovako ste stavljeni pred svrsen cin i u momentu ste shvatili da vam nece uzvratiti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato cete smoci snage da donesete definitivnu odluku. Da licno ucinite nesto po pitanju veze, osecanja i ljubavi. Mada je za vas situacija takva da deluje zbunjujuce, budite hrabri.  Hrabri i istrajni u onome sto morate. Stavljeni ste pred svrsen cin,  da vam ljubav nece biti uzvracena i da ste voleli nekoga ko tonije zasluzio.

Zato hrabro napred, i ne okrecite se da vidite ono sto ostavljate iza sebe. Deluje da ste gubitnik, ali cete izaci kao pobednik u jednoj neuzvracenoj  ljubavi. Iza vas ostaje onaj ko gubi, i koga ce kasno da stigne kajanje.

Stranice: 1 2