Rakovima losa sreca,Blizancima novcani dobici,Lavovima sjajan preokret…

Rakovima losa sreca,Blizancima novcani dobici,Lavovima sjajan preokret…

2024-07-30 Off By Admin

VAGA

I dalje cete biti u dilemi i resavati neka teska pitanja. Mericete osecanja, porediti neke ljubavi stare sa onom koja vam se dopada. Verujte da nikada necete biti srecni sve dok budete uporedjivali one koje ste voleli, sa onima koje cete voleti. Vama fali sreca.

 

SKORPIJA

Niko vas ne moze promeniti ako sami sebe ne promenite. Zato delujte na odredjenim promenama, kako biste bili zadovoljni sobom. Mozda za pocetak da spustite loptu i da ne date ponosu da koci vasu srecu.Da nije vaseg ponosa, bilo bi daleko lakse i mnogo lepse.

 

STRELAC

Budite mnogo spremniji ako zelite novi radni zadatak. Mada se zelite oprobati u nekom novom poslu, nece biti tako lako. Poslusajte starijeg saradnika i uvazite njegove savete. Ko slusa, taj i ume, pa ce vam ici mnogo lakse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Pomozite jednoj vodoliji da lakse nadje put do vas. Odavno vas gleda, a vi joj pomozite. Ohrabruite je osmehom koji ce joj dati hrabrost da vam pridje blize. Kako deluje za sada, ni vi necete biti ravnodusni.

 

VODOLIJA

Samo ako ste pouzdani u sebe, ne bojte se za ono sto zelite. Nemojte racunati na bilo ciju pomoc, vec samo se uzdajte u sebe. Navikli ste da idete napred bez icije pomoci i tako cete ciniti i ovih dana. Uspeh ce vam biti zagarantovan.

 

RIBE

Ocekujte da vam pridje jedna lepa devica. Vec vas dugo simpatise, ali nikako da se ukaze prilika da se sretnete oci u oci. Mogao bi se odigrati taj susret ako biste vi bili inicijator. Zasto da ne, zasto cekati da se desi cudo? Bar cete znati na cemu ste, budete li konkretni i direktni.

Stranice: 1 2