Prva sedmica avgusta donosi iznenadjenja i razocarenja, kako kome?!

Prva sedmica avgusta donosi iznenadjenja i razocarenja, kako kome?!

2024-07-29 Off By Admin

VAGA

Imacete mnogo obaveza ali cete morati doneti i neke odluke. Nemojte da se osecate slabim i nejakim za ono sto sledi. Mozda ce jedna vasa odluka da donese mnogo lepa iznenadjenja. Biuce da ste se zalkud nervirali.

 

SKORPIJA

Mozete vi sve pa se ohrabrite da ucinite nesto konkretno. Odavno ste  u neizvesnosti sto se tice jedne osobe. Uradite sve da donesete definitivan rez i da se oboje izjasnite. Planove i osecanja iznesite na sunce, pa kud pulo, da puklo!

 

STRELAC

Ne mislite unapred, mada imate razloga da brinete. Ipak cete se radovati  necemu za sto ste mislili da se nece posreciti. Okrenite se boljim danima jer upravo cete uciniti nesto da vas cekaju prijatna iznenadjenja. Videcete da ste brinuli bezrazlozno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Zaljubljeni u jednu vodoliju, mislicete da ste voljeni. Bice to varka za vase nezno srce. Volite je, a ona ce vas samo zavesti i nece vam uzvratiti ljubav za ljubav. Slede razocarenja od strane one za koju ste mislili da ce vas usreciti.

 

VODOLIJA

Imate dusu koja sve razume i moze, ali vas ponos koci da to pokazete. Zato necete hteti da pokazete jednom jarcu da je vredan vase paznje. Zavescete ga, a on ce pomisliti da ga volite. Mozda biste mogli da se malo pokrenete i razmislite o vezi sa njim.

 

RIBE

Ici cete tamo gde vas zovu obaveze, ali vase srce gde vas vuce. A ono ce krivim putem da vas povede. Stalno cete slediti jednu vagu a necete ni videti da je u vezi sa nekim. Povucite se nazad, nego da joj budete senka i da se poigrate sa njenom srecom.

 

Stranice: 1 2