Mlad Mesec u pripremi lepih desavanja ovim znacima!

Mlad Mesec u pripremi lepih desavanja ovim znacima!

2024-07-28 Off By Admin

VAGA

Nemojte  da se dvoumite sto se tice ocekivanja lepih desavanja. Ono sto zelite i cemu se nadate neka znaju svi. Zasto da krijete da vam je jedna osoba u srcu i da cete i vi uskoro biti u njenom srecu!?

 

SKORPIJA

Pokazite da vas ne zanima misljenje okoline i da ne zavisite ni od koga. Vi ste nezavisna osoba i ono sto hocete, za to se i izborite. Vise od svih drugih, i smelije i od jacih od vas. Verujete u uspeh.

 

STRELAC

Oni koji vas ne znaju mogu da se raduju sto ce vas upoznati.  Medju njima je i jedan jarac koji ce se naci u oderedjenom drustvu. Sledi vam poznastvo kojem ste se nadali i koje ce vas svakako radovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Srescete jednoga strelca kojem cete se dopasti. Da je tako jasno ce vam pokazati srecnim licem kada se upoznate. Niste svesni sta vas  ocekuje dalje, ali se nadate da ce vasi susreti biti deo lepih desavanja.

 

VODOLIJA

I dalje cete da se tvrdoglavite i da dozvolite da vas ponos vodi. Mogli biste da pokazete da cete i dalje da budete autorativni. Istovremeno cete postati mnogo tolerantniji. I mada niste neko ko popusta cesto, postacete popustljiviji.

 

RIBE

Vreme je za vise srece, ali nece biti lako. Svakako da cete zeleti da se vase voljeno bice izjasni, ono ce i dalje da bude cutljivo. Ako je tako, postavite mu uslov ili da pokaze da mu je stalo do vas, ili da svako krene svojim putem.

Stranice: 1 2