Mlad Mesec u pripremi lepih desavanja ovim znacima!

Mlad Mesec u pripremi lepih desavanja ovim znacima!

2024-07-28 Off By Admin

Mlad Mesec je u pripremi lepih desavanja ovim znacima!

OVAN

Nista vas nece spreciti da se vodite osecanjima. Ovog puta ste resili da idete za svojim srcem i  nadate se da ce biti lepih desavanja. Vi ste skromni pa ce vas radovati i neke lepe sitnice.

 

BIK

Stalno ocekujete da ce se desiti neke promene na bolje. Da ce i vama doci do lepih desavanja, ili tek do daleko boljih, nego do sada. Mogli biste uslisiti savet da se postarate licno da dodje do tih promena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Za sada nema nista novo, ali ni vama nece biti lose. Vi trenutno mozete reci da ste zadovoljniji nego sto ste ocekivali da budete. Vasa je sreca da ste trenutno neko koga hoce prijatna iznenadjenja.

 

RAK

Niste neko ko bi se mogao zaliti, ali vi pak niste srecni. Ne morate biti u ocekivanju lepih desavanja. U dusi vam je tesko sto vas osoba koju volite ne razume. Zelite joj pomoci, a ona nikako da shvati da joj zelite sve najbolje.

 

LAV

Vasa ocekivanja su zaista lepa, ali ne mozete ziveti od ocekivanja. Ucinite nesto konkretno da bi se desavalo ono sto zelite. Po svaku cenu se morate drzati srca i slediti qa, a ne da sledite svoj ponos koji vam je jaca strana.

 

DEVICA

Mlad Mesec je zaista u pripremi lepih desavanja za vas znak. Ako cete pravo, ono sto ce se desavati bice nesto najlepse do sada. Tako ce vas zivot da dobije neke lepse boje i konacno da  osetite sta je prava sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2