U naredna tri dana Blizanci, Skorpija i Rak u centru paznje, a evo i zasto!

U naredna tri dana Blizanci, Skorpija i Rak u centru paznje, a evo i zasto!

2024-07-27 Off By Admin

VAGA

Okrenite se onoj od koje vam stizu pogledi i pozivi. Nije tako tesko da bar progovorite par reci. Nemojte da se stekne utisak  da su vase reci skupe, samo zato sto ste nesigurni sta osecate.

 

SKORPIJA

Bicete u centru paznje jer cete i sami zeleti da bude tako. Potrudicete se tako da sve oci gledaju u vasem pravcu. Volite nekoga, a vasu ljubav brane. I cinite to iz inata da im pokazete da ste opet bolji od njih.

 

STRELAC

Idete u smeru da se odmorite i da napunite svoje baterije. Samo da vase drustvo bude na vasoj strani, i sve ce da bude super. Kada vec stalno radite, sto se vidi, mozete se i vi odmoriti makar na kratko.

 

JARAC

Neko ce vam pomeriti srce i bicete u centru paznje. Cinicete sve moguce da mu se nadjete u blizini. Cak cete ga pratiti kao senka, kako bi otkrio vase simpatije. Deluje da cete se jako zaljubiti. Nemojte da gusite osecanja, pokazite ih.

 

VODOLIJA

Ucinite nesto da se malo sredite i da vam bude bolje. Nekako ste u zadnje vreme suvise  nervozni i ne osecate se dobro. Neka ovi dani budu dani da se sve menja na bolje.  Zato cinite nesto odredjeno sto bi dovelo do promena.

 

RIBE

Budite jasni i pokazite da vam se moze da se odmarate. Mnogo ste radili u zadnje vreme, pa je red i da se malo opustite. Vasa okolina vam zamera sto radite mnogo,  a kad se malo opustite grde vas. Samo gledajte da ugodiute sebi i nemojte da obracate paznju.

Stranice: 1 2