U naredna tri dana Blizanci, Skorpija i Rak u centru paznje, a evo i zasto!

U naredna tri dana Blizanci, Skorpija i Rak u centru paznje, a evo i zasto!

2024-07-27 Off By Admin

U naredna tri dana skorpija, blizanci i rak ce biti u centru paznje, a evo i zasto!

OVAN

Za vas nista posebno jer ste u svome ritmu. ne date niko da vas remeti dok radite, pa i odmarate. Volite svoj mir i trudite se da sebi ugodite, pa neke situacije ignorisete. I treba, sve sto vamsmeta.

 

BIK

Niste zadovoljni svojom situacijom, a nista ne cinite da je popravite.  Gresite sto krivite ceo svet za to sto jeste. Bolje se okrenite necemu konkretnom i izdignite se iznad onih koje krivite.

 

BLIZANCI

Ovic cete dana biti u centru paznje jer ste zapoceli neki projekat. Mada cete samo nadgledati poslove, ipak cete iznositi svoje ideje. Mogli bi se malo i odmoriti, umesto sto stalno razmisljate unapred o svemu.

 

RAK

Prati vas dobar glas i tek cete cuti pozdrav starog prijatelja. Mada je sada daleko, sresce neke zajednicke prijatelje. Vreme je da budete spremni i za susret koji sledi iznenada. Bicete u centru paznje.

 

LAV

Morate da rascistite sa sobom i svojim srcem. Nejasni ste samom sebi sta to cinite i zasto? Neki vas obeshrabruju, a neki podrzavaju da  jednu osobu uzmete za ruku i kazete da vas prestane ignorisati. Bice vam dovoljne samo dve reci.

 

DEVICA

Niste spremni da se  radujete unapred, ali hocete vrlo uskoro. Vase srce voli jednu osobu i nada se njenoj ljubavi i paznji. Nemojte je zapostaviti, ali nemojte ni da se dodvorite kao da je molite. Mozda nije vas broj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2