Samo ovi znaci su miljenici zvezda i bice srecnici vikenda pred nama!

Samo ovi znaci su miljenici zvezda i bice srecnici vikenda pred nama!

2024-07-26 0 By Admin

VAGA

Mozda ste preumorni da biste se bavili nekim ozbiljnim temama i razmisljanjima.Zato nastojte tokom vikenda da se dobro odmorite. Cekaju vas tezi dani i vreme je da budete spremni za nove radne podvige. Neki su pred vama, a vi ucinite bas sve da se  ne osecate drugacije,  osim kao pobednik.

 

SKORPIJA

Zna se koje je vase polje najjace i gde ste najbolji da biste sa jos nekima bili nazvanim srecnici.Radujte se i ovih dana i idite napred voljno i punim elanom. Neka se i dalje nizu vase radne pobede, pa tokom vikenda uzivajte. Moci cete sebi da priustite sve sto zelite, i sto niste mozda nekada ranije mogli da priustite.

 

STRELAC

Vreme je da budete  spremni da se okrenete novim podvizima.Pokazite ad ste voljni da savladate sve prepreke.Od vas se ceka da budete sposobni da ih i neosetite, jer ste uvek bili borac za svoje ciljeve. Zato i sada sledite srce koje vas vodi. Vreme je da budete pobedjeni od strane osobe koja vas zeli osvojiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa emocija je nesto jako posebno, ali je gusite. Nosi vas kao plima, pa biste da vas odvede na put kojim hodi jedna vodolija.Ona je za vas  neko jako poseban i zelecete da bude u vasoj blizini. Morate joj reci da se zaljubljujete u nju, a tokom vikenda cete imati tu priliku.

 

VODOLIJA

Vreme je da budete svesni da morate biti tolerantniji. Jeste bili i do sada, ali ne toliko da bude dovoljno za jednu osobu. Srce vas vodi na jednu stranu, a razum na drugu.Mnogo ste vezani za jednu osobu i stalno joj povladjujete. Tokom vikenda cete shvatiti da ste gresili svesno, ali niste mogli drugacije.Jednu ste osobu pravdali, i tako povredili drugu koja vas voli.

 

RIBE

Nemate mnogo izbora, ali ste radili mnogo, pa bi se mogli odmoriti bar jedan dan vikenda. Mozete i vi da ucinite presedan, a da vam to niko ne uzima za nacin da se izvlacite od posla.Necete gledati koji je dan i koje vreme, vec vredno cete raditi da pozavrsavate obaveze i ucinite presek. Vreme je za odmor svima, zasto ne i vama?

 

Stranice: 1 2