Samo ovi znaci su miljenici zvezda i bice srecnici vikenda pred nama!

Samo ovi znaci su miljenici zvezda i bice srecnici vikenda pred nama!

2024-07-26 0 By Admin

Samo ovi znaci su miljenici zvezda i bice pravi srecnici vikenda koji je pred nama!

OVAN

Ovnovi mozda nisu miljenici zvezda, ali  se nadaju da ce biti. Cesto ste to kada  je u pitanju vase radno polje jer ste poslovnjak. Cesto cinite sve da  izgradite svoju karijeru, pa vas  zovu ljudima od karijere. Neki misle da ste se vencali za posao, ali cete za vreme vikenda da razuverite mnoge.Bicete u lepom drustvu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste miljenici ni zvezda, niti srecnici vikenda ili dana, cak.Takomislite samovi i zivite u takvom ubedjenju.Osecate neku unutrasnju tugu kao da vam se nista lepo ne desava. Vreme je da razmislite zasto to cinite i dokle cete biti neko ko se ne nada boljem?Cinite pogresno, i da je tako tek cete se uveriti.Za vas slede lepsi dani.

 

BLIZANCI

Necete se radovati kao sto to cine neki oko vas, ali vasa ce sreca biti umerena.Za vas je dovoljno da ste u zlatnoj sredini i da nista nije lepse. Imate svoj mir, svoje uobicajeno drustvo i svakodnevnne obaveze. Sta vam treba vise?Zar srecnici vikenda ilimiljenici zvezda nemaju isto, obaveze i svakodnevni ritam? Za razliku od vas, samo se vise plase za svoju srecu.

 

RAK

Znate  kako se osecate, a to je osecaj zaljubljenosti u jednu osobu. Niste sigurni da li ce vas ta osoba udostojiti paznje, ali se svakako nadate. Zato cete nastojati da se tokom vikenda pred vama  nadjete u njenoj blizini. Sve zavisi od vas, kako cete se osecati i ponasati. I da vasa sreca ne bude takva da se zovete srecnici vikenda,vi ste srecni sto ste zaljubljeni.

 

LAV

Srce vas vuce napred i to je za sve neosporno, prema kome. Znaju to i ptice na grani, pa se radujte sto cete konacno moci da se osecate lagodno. Osecate lepo raspolozenje i sirite svuda oko sebe pozitivnu energiju.Vreme je da sebe u vasem srcu prepozna jedna devica.I sa njom u srcu, oboje cete biti miljenici zvezda, i srecnici vikenda pred sobom.

 

DEVICA

Tokom vikenda cete se uveriti da ste u srcu jednoga lava, i da je u vas zaljubljen. Ljubav ce vam dati krila kao da je ceo svet vas.Vreme je da priznate jedno drugome da ste zaljubljeni i kao stvoreni jedno za drugo.Bicete srecnici vikenda, i kao pravi miljenici zvezda, svi ce vam zavideti na sreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2