Ovi ce zodijaci ugledati putokaz ka sreci, vrlo uskoro!

Ovi ce zodijaci ugledati putokaz ka sreci, vrlo uskoro!

2024-07-26 Off By Admin

VAGA

Budite odlucni po pitanju jedne osobe i slobodno joj pridjite. ona je vas putokaz ka sreci i verujte da ce tako i biti. Samo oni koji veruju u cuda, mogu se cudima i nadati. Na pomolu veza u koju niste verovali.

 

SKORPIJA

Znate koga volite ali vase srce krije i cuti. Pitanje je zasto to cinite i koja vas magija drzi da i dalje gajite osecanja. Deluje da su beznadezna, ali se nikada ne zna. Uskoro cete imati prilku da izgovorite sta osecate.

 

STRELAC

Budite vesti sa recima sto se tice vaseg suparnika. Vreme je da ga eleminisete ali na nacin koji vam pristaje.  Udaljite ga od one do koje vam je stalo, kulturno i na lep nacin. Dokazite da je vasa ljubav jaca i da necete odustati.

 

JARAC

Mozda sada osecate blage simpatije prema jednoj vodoliji. Ona je vas putokaz do srece, ali joj to ne smete reci. I  necete. Vreme je da to sama zakljuci i da vam se okrene. Uskoro cete biti srecno zaljubljeni.

 

VODOLIJA

Nemojte da krijete osecanja prema jednoj osobi koju gledate. I ona vas gleda, mada ne zeli da vam pridje. Moracete vi da prvi ucinite prvi korak,  ako zelite emotivnu vezu. Osecanja jesu obostrana ali se morate potruditi da zazive.

 

RIBE

Konacno cete biti svoj covek jer cete zauzeti svoj stav. Necete nikome dozvoliti da vas unizi i da vas omalovazava kao do sada. Ono sto zelite, ostvaricete po svaku cenu. Putokaz do srece nije lako naci, ali cete ga ugledati ako  se trudite. Nije nemoguce!

Stranice: 1 2