Naredna tri dana ispunice srca ovih znakova-sreca je na njihovoj strani!

Naredna tri dana ispunice srca ovih znakova-sreca je na njihovoj strani!

2024-07-26 0 By Admin

VAGA

Sreca ce biti na vasoj strani i nemojte da se cudite kako iznenada. Imali ste i lose periode, pa ne cudite se sreci koja ce vas obuzeti.Povod za vasu srecu bice izjava ljubavi jedne osobe koju tajno volite i o kojoj mastate.Njena dva topla oka ispunice mnoga srca, a samo ce vase da pocaste  srecom da udjete u emotivnu vezu.

 

SKORPIJA

Malo ste se olenjili pa ste nagomilali brojne obaveze.Malo ste se odmarali, misleci da cete vi to lako postici. Ipak cete sada morati da menjate taktiku i da se ubrzate.Malo odmora cete iskoristiti pa cete punim gasom da opet budete u vodjstvu medju kolegama.

 

STRELAC

Ovih dana cete se truditi da se i odmarate, ali i da pravite novi plan.Od vas ce da zavisi bas sve, pa zato gledajte da vam taj plan bude na korist, a ne na stetu.Vreme je  da tacno rasplanirate obaveze na jednu stranu, a vase emocije prema jednom jarcu, na drugu stranu.

 

JARAC

Jedan lepi strelac je predan svome poslu i neumorno radi. Mozda i nepomislja da ga gledate i da biste sa njim u vezu. Ne izvrcite sliku o njemu, on je samo prezaposlen poslovan covek, i kada radi  nista ga ne sme dekoncentrisati.Naredna tri dana ispunice srca, i vase i njegovo jednim posebnim osecanjem, zaljubljenoscu.

 

VODOLIJA

Sve sto cete zeleti bice pomirenje sa jednom osobom. Za sada se ponasate kao da je to neizvodljivo, ali nikad se ne zna  sta sledi.Zato ce biti vazno da pokusate da nadjete nacina kako da to izvedete, a da ne deluje nametljivo.  I da ne deluje kao da gazite svoje dostojanstvo time sto cete trazit isansu pomirenja.

 

RIBE

Mozda vas neko zeli da okleveta, bez obzira sto znate da nema sta reci. Vasa ce savest biti mirna, ali ce vas uzeti na zub dokoni, zavidni vam na svemu. Samo obratite paznju ko je u pitanju i spremite njegovu  biografiju u glavi. Za razliku od njega, vi bar imate da kazete nesto istinito.Mozda je vreme da pocnu da vode svoj zivot, no sto se bave tracevima.Vasu srecu nece ugroziti.

 

Stranice: 1 2