Jarac-andjeo koji zemljom hoda!Samo retki mu mogu biti par!

Jarac-andjeo koji zemljom hoda!Samo retki mu mogu biti par!

2024-07-26 Off By Admin

Jarac je andjeo koji zemljom hoda i retki su znaci koji mu mogu biti par!

OVAN

Birate svoje emotivne partnere slucajno i tek naizgled. Vas par mora biti neko zanimljiv. Mozda vas ocaraju neke oci i spoljasnja lepota osobe. Moracete da zagledate malo dublje o kakvoj se licnosti radi. I da svakako birate sebi slicnu osobu.

 

BIK

Retko vam se ko svidi, ali uglavnom to budu slabije licnosti od vas. Vi ste osoba koja voli da dominira u svakoj prilici. Neko ste ko voli da prica i da se dokazuje kroz svoja dela iza sebe. Vas partner se oseca zapostavljeno pored vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Znate vi kako da dodjete do srca one koja vam se dopada. Svakako da ste slatkorecivi i da tako zelite da osvojite necije paznju. Vasi partneri nikako da se osete voljenim pored vas jer ih zbog nekih obaveza cesto zapostavljate.

 

RAK

Mozda biste mogli biti mnogo otvoreniji i vise misliti o sebi. Suvise mislite o svemu drugome, pa povedite cvise racuna o sebi i svome zdravlju. Partner vas cesto zapostavi zbog drugih obaveza, pa mu to predocite. Vas par je neko ko ume da se bori za vas.

 

LAV

Ovo vam je prelep period ali cesto ignorisete situacije i osobe. Da li ste neko ko gleda samo sebe ili se plasite svojhih osecanja. Pa i ako ste lav, pokazite da imate srce u grudima. Srce koje jako voli.

 

DEVICA

Pokazite  da mozete parirati nekim slabijim od sebe. Jaki ste i niste spremni da se usmerite  jednoj osobi. Uvek cekate da vam se drugi priblize i da zele vase poznastvo. Mozda zato cekate dugo na osobu koja brzo stigne do vaseg srca.

Nastravak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2